Τρίτη, Ιουλίου 08, 2008

Η ΚΝΕ πραγματοποιεί φεστιβάλ με τη συμμετοχή της «ΚΝ Μακεδονίας»!

Αντιδράσεις: 
Image

www.rizospastis.gr: Παράλληλα, η ΚΝΕ μέσα και από το αντιιμπεριαλιστικό διήμερο επιδιώκει να δώσει απάντηση στις επιδιώξεις των ιμπεριαλιστών στην περιοχή, να αναδείξει τα κοινά προβλήματα των λαών, δίνοντας συνέχεια και σε πρόσφατες πρωτοβουλίες όπως το Καραβάνι Αλληλεγγύης στα Βαλκάνια. Ετσι, η συμμετοχή στο φετινό διήμερο έχει και διεθνιστική διάσταση με την παρουσία αντιπροσωπειών της ΚΝ Αλβανίας, της ΚΝ Μακεδονίας, της ΕΔΟΝ Κύπρου και της νεολαίας του ΚΚ Τουρκίας.
www.rizospastis.gr: Σταθερά στο δρόμο του αντιιμπεριαλιστικού αγώνα, η ΚΝΕ θα συναντηθεί στο φετινό Διήμερο με εκπροσώπους των Οργανώσεων: ΚΝ Αλβανίας, ΚΝ Μακεδονίας, ΕΔΟΝ Κύπρου και της νεολαίας του ΚΚ Τουρκίας για να στήσει μια αλυσίδα ειρήνης και φιλίας με τους λαούς των Βαλκανίων στα σύνορα της χώρας μας.

Οι νέοι που θα συμμετέχουν στο Διήμερο θα χαρούν τον ήλιο, τα παιχνίδια και τις ψυχαγωγικές δραστηριότητες στην κατασκήνωση, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πρόσφατη Ιστορία της ΚΝΕ μέσα από μια αναδρομή στα Αντιιμπεριαλιστικά της Διήμερα, αλλά και ένα κομμάτι της τιμημένης Ιστορίας του ΚΚΕ, της δράσης του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, που μεγαλούργησε στην περιοχή.

Βρε βρε τα συντρόφια... εμπρός στον ίδιο δρόμο που χάραξε η προδοτική 6η Ολομέλεια. Όντος ο ΔΣΕ και το ΚΚΕ «μεγαλούργησαν» στην περιοχή, με τους ΚΝίτες να τιμούν το αίτημα για «Ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη» και το παιδομάζομα του εμφυλίου όταν προσπαθούσαν να αφελληνίσουν την περιοχή κι έστελναν τα παιδάκια στον «θείο» Τίτο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου