Σάββατο, Ιανουαρίου 17, 2009

Έλα Αλέκο! Ακούς? Τι ΣΥΡΙΖΑ... τι ΨΥΡΙΖΑ... τι ΞΥΡΙΖΑ...

Αντιδράσεις: 
Ο Δημοσθένης Παπαδάτος-Αναγνωστόπουλος, μέλος του Κ.Σ. της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, μας έλεγε μεταξύ άλλων σε άρθρο του στην Αυγή στις 21/06/2008:
«Θα πρέπει να κουβεντιάσουμε και για κάτι ακόμα: ότι δε θεωρούμε αυτονόητη καθόλου και αιώνια τη "νομιμότητα" γενικώς, ούτε πιστεύουμε πως "η ελευθερία μας τελειώνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία των άλλων"...»

συμπέρασμα: Πόσο δίκιο έχει ο συγγραφέας και καθηγητής Φιλοσοφίας Χρήστος Γιανναράς, όταν σε συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ 100,3 έκανε λόγο για «πολιτικό κόμμα που συμπεριφέρεται με νοοτροπία ναζί» και προσέθεσε «Βιώνουμε ημέρες του '33 στη Γερμανία»!
Χθες βράδυ (16/01/2009) ο Γιώργος Κωνσταντάτος, υπεύθυνος του Τμήματος Περιβάλλοντος και Οικολογίας του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τη φημολογούμενη απόφαση του ΣτΕ (ότι δηλαδή θα αναβληθούν οι εργασίες στο Βοτανικό) δήλωσε:
«Θα πρέπει να σεβόμαστε τους νόμους, αν θέλουμε να είμαστε συντεταγμένη πολιτεία»

συμπέρασμα
: Ακούσαμε επιτέλους το αυτονόητο από στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ! Κατά παράκλησή μάλλον του τι πιστεύουν «γενικώς» για τους κουκουλοφόρους, μάθαμε λοιπών πως σε εξαιρετικές περιπτώσεις ΚΑΙ για τον ΣΥΡΙΖΑ ισχύει ο νόμος.
Αυτοί οι δύο θέλετε να μου πείτε πως είναι στο ίδιο μαντρί; Αλλά τι ρωτάω, μια ζωή η αριστερά λειτουργούσε με δύο μέτρα και δύο σταθμά, μια ζωή καιροσκόποι... Δε θα γράψω τίποτα άλλο, απλά παραθέτω το πολύ πετυχημένο σχολιασμό του Α. Πανούτσου σε άρθρο του στο sport-fm:
«Τώρα για τις διαμαρτυρίες των οπαδών του Παναθηναϊκού. Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ενωσης θα έλεγα να διαδηλώσουν τις απόψεις τους σεβόμενοι τον νόμο.

Στην Ελλάδα όμως είμαστε λεύτεροι να διαμαρτυρόμαστε όπως γουστάρουμε.

Οπότε μπορούνε όχι μόνο να πάρουνε τσιμέντο και χαλίκι και να αρχίσουνε να χτίζουν το γήπεδο στο Σύνταγμα, αλλά να βγάλουν και τους εύζωνες της φρουράς από τα σπιτάκια για να τα κάνουνε εκδοτήρια εισιτηρίων.

Αν τους την πέσουν γιατί το κάνουν, να επικαλεστούν τα αθάνατα λόγια του μέλους του Δ.Σ. της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, γίγαντα Δημοσθένη Παπαδάτου-Αναγνωστόπουλου, ότι η νομιμότητα δεν είναι κάτι αυτονόητο.

Ας εκφραστούν και αυτοί όπως νομίζουν και την αγανάκτησή τους εδώ είμαστε για να την αναλύσουμε. Αν κατέβει και καμιά βιτρίνα μαγαζιού, ποιος την πηδάει μπροστά στην αγανάκτηση των παιδιών;
»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου