Τρίτη, Μαρτίου 10, 2009

ΠΑΣΟΚ, Παιδεία και πράσινα άλογα... ;)

Αντιδράσεις: 
Μας τα έχουν κάνει τούμπανο, με το συμπάθιο, οι πρασινοφρουροί για τις "ηγετικές" (αν)ικανότητες του Jeffrey... του γνωστού λαγού της Ελληνικής πολιτικής σκηνής, που άλλα έκανε ως Υπουργός, άλλα πίστευε πριν κληρονομήσει το μαγαζί κι άλλα λέει σήμερα ως "υπεύθυνος" πολιτικός αρχηγός!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα o νόμος που ψηφίσθηκε το 1996 και φέρει τις υπογραφές τόσο του Γ. Παπανδρέου, όσο και του Ευ. Βενιζέλου βάση του οποίου το ΠΑΣΟΚ προχωρούσε στην ίδρυση του πρώτου Πανεπιστημίου με τη μορφή Νομικού Προσώπου Ιδιωτικού Δικαίου (και όχι Δημοσίου).
[New+Picture+(2).bmp.jpg]
Για τη λειτουργία του, μάλιστα, ο Γ. Παπανδρέου είχε θεσπίσει και δίδακτρα για τους φοιτητές που επρόκειτο να φοιτήσουν σ’ αυτό.
[2.jpg]
Βέβαια τώρα που εναγωνίως το παιντί πρέπει να γίνει πρωθυπουργός, όταν τον ρωτάνε για τα πεπραγμένα του, πέεερα βρέχει... είπε κανείς τίποτα; Μα φυσικά η Νέα Δημοκρατία φταίει!

Το παρακάτω βίντεο είναι εξαιρετικά αφιερωμένο στους πράσινους καπηλευτές του συνθήματος Δημόσια Δωρεάν Παιδεία και συγκεκριμένα στη Νεολαία ΠΑΣΟΚ και τις απανταχού οργανώσεις της ΠΑΣΠ...


Εδώ πρέπει να σημειώσουμε πως ο εν λόγο νόμος εγκρίθηκε όπως όλα τα νομοσχέδια από τη νομοπαρασκευαστική επιτροπή της Βουλής και ψηφίστηκε στην ολομέλεια... από "το όλων ΠΑΣΟΚ"...

πηγές: e-tipos, kathimerini, enet, prezatv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου