Σάββατο, Μαΐου 09, 2009

dexiextrem: «Πάντα έκλεινε η Βουλή εν όψει Ευρωεκλογών... ας τσιρίξουν για κάτι άλλο προκειμένου να φύγει η υπόθεση Βερελή από την επικαιρότητα»

Αντιδράσεις: 
Αναδημοσίευση από dexiextrem.blogspot.comΑκολουθεί απόσπασμα από την σημερινή ομιλία του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη όπου εξηγεί γιατί έκλεισε η Βουλή και απαντάει στην παραπληροφόρηση που άρχισαν χθες τα ΠΑΣΟΚοκάναλα και το ΠΑΣΟΚ, θέλοντας να παρουσιάσουν το κλείσιμο σαν συνταγματική εκτροπή... θέλοντας έτσι να αποπροσανατολίσουν από την υπόθεση Βερελή ο οποίος θέλει να μας πει ότι αν και αθώος παραιτήθηκε :)

«Ο Αρχηγός του ΠΑΣΟΚ έφτασε τώρα στο σημείο να καταγγέλλει την Κυβέρνηση για, δήθεν, οργανωμένη σκανδαλολογία και σπίλωση! Για δήθεν λασπολογία! Επιτέλους: Ως πού θα φτάσουν οι ακρότητες; Έχει και η διαστρέβλωση τα όριά της! Έχει και η ψευδολογία τα όριά τη. Έχει και η αμετροέπεια τα όριά της! Έχει και το πολιτικό θράσος τα όριά του! Πού τα είδε αυτά ο Αρχηγός του ΠΑΣΟΚ; Ποιόν προσπαθεί να εξαπατήσει; Ποιοί εναντίον ποιών; Είναι γνωστοί και οι λασπολόγοι και οι συκοφάντες σ’ αυτόν τον Τόπο. Είναι γνωστό ποιοί δυσφημούν ακόμη και την ίδια τη Χώρα.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, χθες το βράδυ, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ομολόγησε με κυνισμό τα σχέδιά του. Παραδέχθηκε ότι δεν τον ενδιαφέρει να βαδίσει η χώρα ομαλά, με πολιτικούς όρους, προς τις ευρωεκλογές. Δεν θέλει να είναι οι πολίτες ενήμεροι για τα πραγματικά προβλήματα του Τόπου. Άλλοι είναι οι σχεδιασμοί του. Θέλει να βυθίσει τη χώρα στη σκανδαλολογία και τη λασπολογία. Θέλει να κατασκευάζει συνεχώς τάχα ενόχους. Θέλει να ποινικοποιήσει την πολιτική ζωή του Τόπου. Και όλα αυτά, γιατί ελπίζει ότι θα ικανοποιήσει τη βουλιμία του για εξουσία.

Δεν διστάζει να κρύβει την αλήθεια, να παραποιεί στοιχεία, να παραπληροφορεί συνεχώς. Κάνει πως δεν ξέρει πως σχεδόν πάντα, ήδη από το 1984, η Βουλή διέκοπτε τις εργασίες της για τις ευρωεκλογές. Και ψελλίζει κάτι για δήθεν παραγραφή. Χωρίς όμως να λέει ότι όλες οι υποθέσεις που έφτασαν στη Βουλή διερευνήθηκαν σε βάθος. Χωρίς να λέει μια απλή αλήθεια: Ότι από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, τις οποίες ο ίδιος υπηρέτησε αδιαμαρτύρητα, παραγράφηκαν όλα τα τεράστια σκάνδαλα εκείνης της περιόδου. Αυτή είναι η αλήθεια. Αλήθεια, την οποία αποσιωπά όμως συνειδητά ο Αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.

Η Κυβέρνηση αυτή δεν έχει τίποτα να κρύψει. Δεν έχει τίποτα να συγκαλύψει. Η Κυβέρνηση υπηρετεί με συνέπεια τους δημοκρατικούς θεσμούς. Θέλει να βαδίσει η Χώρα στις ευρωεκλογές με πολιτικούς όρους. Επιδιώκει ήπιο πολιτικό κλίμα. Είναι αφοσιωμένη στα μεγάλα και κρίσιμα ζητήματα του Τόπου.»

ΥΓ. Έτσι για την ιστορία να αναφέρουμε ότι στις Ευρωεκλογές πχ. του 1999 η Βουλή έκλεισε από 28.05 έως 22.06... ενώ το 2004 έκλεισε μόνο μια εβδομάδα μιας και η Ν.Δ. ότι είχε έρθει στην Εξουσία και βιαζόταν να περάσει κάποια νομοσχέδια...ΣΣ: Να μη ξεχνάμε πως το ΠΑΣΟΚ, στις Ευρωεκλογές του 2004, είχε βάλει την πρώτη "νάρκη" στη Νέα Δημοκρατία. Αφού στον τελευταίο προϋπολογισμό του, το ΠΑΣΟΚ, δεν είχε προβλέψει κονδύλια για τις Ευρωεκλογές του 2004!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου