Τρίτη, Μαΐου 19, 2009

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη της Μαριέττας Γιαννάκου στο ΟΝΝΕΔ WebRadio

Αντιδράσεις: 

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί αναδημοσίευση και σύμπτυξη δύο αναρτήσεων από το Δεξί Εξτρέμ.

Ακούστε την άποψη της Γιαννάκου για το βιβλίο της Ιστορίας, όπως την εξέφρασε σε συνέντευξη που έδωσε την προηγούμενη εβδομάδα στο ΟΝΝΕΔ WebRadio:


Είμαι περίεργος αν αυτό που λέει στο τέλος ίσχυε. Ότι δηλ. το προηγούμενο βιβλίο την επαναφορά του οποίου ζητούσαν όσοι ήθελαν την απόσυρση του «συνωστισμού» έλεγε με λίγα λόγια ότι «δεν υπήρχε λόγος να επαναστατήσουν οι Έλληνες εναντίων των Τούρκων μιας και περνούσαν καλά και είχαν όλα τα προνόμια»... Θα το ψάξω και θα ενημερώσω (αν ξέρει κάποιος που μπορούμε να βρούμε το βιβλίο ας στείλει ένα λινκ ή αν το έχει σε pdf ας το στείλει στο μαιλ μου)

Άλλη ήταν πάντως η σκοπιμότητα του πολέμου για το «βιβλίο»... σύμφωνα με την ίδια... και επειδή αυτοχαρακτηρίστηκε στην αρχή της συνέντευξης ως φιλελεύθερη... και πριν την ρίξουμε στην πυρά ακούστε και αυτό για παράδειγμα:


Κακά τα ψέμματα, μας αρέσει δεν μας αρέσει λέει μερικές αλήθειες...

Ακούστε μερικά ακόμα αποσπάσματα από τη συνέντευξη της Γιαννάκου στο ΟΝΝΕΔ WebRadio:

«ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΟΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ»«ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ»«ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΜΑΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ»«ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ»ΥΓ. Όλη τη συνέντευξη μπορείτε να την ακούσετε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου