Σάββατο, Οκτωβρίου 10, 2009

ΜΟΝΟ μέσα σε 3 ημέρες το ΠΑΣΟΚ και το New Administration κτάφερε και...

Αντιδράσεις: 
- Κατάργησε το Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης.

- Κατάργησε το Υπουργείο Αιγαίου.

- Κατάργησε το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας.

- Επανασυστάθηκε το Υπουργείο Δημοσίας Τάξης, υπό τον πιο εύηχο τίτλο Υπουργείο Προστασία του Πολίτη. Σε πλήρη αντίθεση με την προγραμματική θέση του ΠΑΣΟΚ (Jeffrey 72η ΔΕΘ, 2007) που ευαγγέλιζε τη συγχώνευση των Υπουργείων Εσωτερικών και Δημόσιας Τάξης. Την κατάργηση του Δημοσίας Τάξης, την είχε κάνει τότε σημαία ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ το ΠΑΣΟΚ, ασκώντας έντονη αντιπολίτευση στη τότε Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, προφανώς για ψηφοθηρικούς λόγους.

- Αφαιρέθηκε η λέξη "Εθνικής" από τον τίτλο του Υπουργείο Παιδείας.

- Κατάργησαε την ενισχυτική διδασκαλία στα σχολεία, αφήνοντας ξεκρέμαστα όλα τα παιδιά από οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα. Σπρώχνοντάς περισσότερους "πελάτες" στην παραπαιδεία...

- Τοποθετήθηκε Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών ο Δημήτρης Δρούτσας, ο οποίος συμμετείχε στην επιτροπή κατάρτισης του σχεδίου Ανάν, του οποίου και είναι φανατικός υποστηρικτής!

- Ο υπουργός Οικονομικών συνεχίζει την "φοροκαταιγίδα της δεξιάς" καθώς θα σταλεί κανονικότατα ο ΕΤΑΚ για το 2009 και θα πληρωθεί η τρίτη δόση της έκτακτης εισφοράς και θα πληρωθεί η εισφορά για τα σκάφη και θα γίνει η αύξηση των τελών των αυτοκινήτων (αν και με αλλαγμένο το νόμο ώστε να μην λαμβάνει υπ' όψην παλαιότητα αλλά μόνο ρύπους). Όσα οικονομικά μέτρα έλεγαν δηλαδή ότι θα καταργήσουν, έμειναν.

-ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΣΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΔΕΛΤΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ Ή ΑΛΛΙΩΣ... ΤΗΝ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ"

Ελπίζω να μην παραξενεύτηκε κανείς... έτσι παιδιά; Το παλιό καλό ΠΑΣΟΚ είναι εδώ... Και μην ξεχνάτε... ούτε μια βδομάδα δεν έχει περάσει έτσι;

Σε όποιους δεν άρεσε ο Καραμανλής, φάτε την παπάρα τώρα... :))

Γι' αυτό αδέρφια, κόψτε την εσωστρέφεια, να ξεμπλέξουμε να βγάλουμε Πρόεδρο και να πάμε για την ολική επαναφορά τον Μάρτη. Ψηλά το κεφάλι!

1 σχόλιο: