Δευτέρα, Μαρτίου 22, 2010

Ο Σαμαράς ευχαρίστησε τους ΟΝΝΕΔίτες της Θεσσαλονίκης

Αντιδράσεις: 
Οι νέες και οι νέοι της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ κατέκλυσαν προχθες το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο και επεφύλαξαν ενθουσιώδη υποδοχή στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, επευφημώντας τον και στέλνοντας μήνυμα νίκης απο τη Θεσσαλονίκη. Αυτό που προκάλεσε την εντύπωση όσων παραβρέθηκαν ήταν ότι οι νέοι και οι νέες παρέμειναν στις θέσεις τους και παρακολούθησαν το σύνολο των εισηγήσεων


των συνέδρων, αποδεικνύοντας εμπράκτως γι’ άλλη μια φορά το ενδιαφέρον τους για τις αλλαγές στο κόμμα. Άλλωστε, το σύνθημα της αλλαγής είναι το αγαπημένο των Οννεδιτών αυτόν τον καιρό. Ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, τους ευχαρίστησε ιδιαίτερα απο το βήμα αλλά δεν έμεινε σ αυτό.

Στη διάρκεια του προσυνεδρίου κατέβηκε απο το βήμα και βρέθηκε αναμεσά στους Οννεδίτες, μεταξύ των οποίων και ο υποψήφιος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Ο Πρόεδρος ήταν ιδιαίτερα προσιτός και σε φιλική ατμόσφαιρα συνομίλησε με τα μέλη της οργάνωσης για περίπου 20 λεπτά. Μοιράστηκε την ανησυχία του για τις εξελίξεις στην οικονομία και ζήτησε απο τους Δαπίτες και τις Δαπίτισες να βάλουν τα δυνατά τους για να τα πάνε καλά και φέτος στις φοιτητικές εκλογές. Όπως ήταν αναμενόμενο, δεν έλειψε και η κουβεντα για τα εσωκομματικά της ΝΔ, αλλά και της ΟΝΝΕΔ.

Ο Αντώνης Σαμαράς ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα χρίσματος για κανέναν απο τους υποψηφίους, δίνοντας για άλλη μια φορά τέλος στη φημολογία.

Με την κίνηση του να κατέβει αυθόρμητα απο το βήμα, αλλά και να κάνει ειλικρινή και ανοιχτή συζήτηση με τους νέους, ο Αντώνης Σαμαράς αποδεικνύει ότι η αλλαγή σεν είναι μόνο στα λόγια, αλλά και στην πράξη, και είναι αλλαγή ύφους, νοοτροπίας, πολιτικού πολιτισμού.

Να σημειώσουμε ότι τα μέλη της ΟΝΝΕΔ υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό και τις αλλαγές που πρότεινε ο Αντώνης Σαμαράς για ένα ανοιχτό κόμμα και ειδικά τις προτάσεις για μεγαλύτερη συμμετοχή των νέων. Ο Αντώνης Σαμαράς από τη Θεσσαλονίκη απέδειξε ότι είναι κοντά στην ΟΝΝΕΔ και δίνει προβάδισμα στους νέους.


Πηγή: http://taxalia.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου