Τετάρτη, Απριλίου 07, 2010

Ο εμπαιγμός από τον κ. Χατζή σε όλο του το μεγαλείο...

Αντιδράσεις: 
Είναι δυστυχώς τραγικό να βλέπουμε νέους, υποψήφιους για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ, να συμπεριφέρονται ως επίδοξοι πολιτευτές τελευταίας διαλογής, με έντονα δείγματα Καρατζαφερισμού.

Ξεκινώντας την προεκλογική του καμπάνια, ο κ. Χατζής, επέλεξε να εμφανίζεται ως υπερπατριώτης. Ως δήθεν μοναδικός υπερασπιστής του δικαιώματος εκλέγειν των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου, των Ελλήνων της Κύπρου, καθώς και των λοιπών ομογενών.

Πριν μια-δύο εβδομάδες όμως, ο ίδιος, έθεσε βέτο και ζήτησε τον ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ των οργανώσεων εξωτερικού. Φυσικά μετά την έντονη κατακραυγή που υπήρξε μέσα από τα blogs, προσπάθησε να ρίξει στάχτη στα μάτια όλων μας κάνοντας την εξής δήλωση:

"Επιπλέον, για το ζήτημα της τοποθέτησης καλπών στο εξωτερικό, ο Κ. Χατζής ανέφερε ρητώς ότι επιθυμεί να τοποθετηθούν κάλπες σε οποιοδήποτε σημείο εκτός χώρας είναι επιθυμητό, αρκεί (α) να καλυφθεί ικανοποιητικά τα μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής επικράτειας και (β) να διασφαλισθεί η αξιοπιστία της διαδικασίας." Κώστας Χατζής - Υποψήφιος Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ.

Δυστυχώς η δήλωση αυτή επιβεβαιώνει πως η πρόθεση του κ. Χατζή είναι ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ με κάθε τρόπο των οργανώσεων εξωτερικού.

Ποιος νους σκέφτηκε άραγε να συνδέσει τον αριθμό των εκλογικών κέντρων στην Ελλάδα, με το αν θα υπάρξουν εκλογικά κέντρα στο εξωτερικό; Τι σαχλαμάρες είναι αυτές κ. Χατζή;

Είναι δυνατόν οι οργανώσεις εξωτερικού να μπορούν να κάνουν εσωκομματικές διαδικασίες για την εκλογή Προέδρου κόμματος και να μην μπορούν να διασφαλίσουν τις διαδικασίες για εκλογή Προέδρου ΟΝΝΕΔ;

Είναι τουλάχιστον ντροπή, κάποιος που θέλει να γίνει Πρόεδρος όλων των ΟΝΝΕΔιτών, πρώτα να προσπαθεί να αποκλείσει τις οργανώσεις εξωτερικού, μετά να τις σπιλώνει θέτοντας ερωτηματικά σχετικά με το αν μπορούν να διασφαλίσουν τις διαδικασίες και στη συνέχεια να προσπαθεί να βάλει προσχηματικές δικαιολογίες.

Κύριε Χατζή, όταν κάποιος κάνει ένα ΛΑΘΟΣ, όπως το να προσπαθήσει να αποκλείσει τις οργανώσεις εξωτερικού. Το πρώτο που πρέπει να κάνει, αναγνωρίζοντας το ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ, είναι να ζητήσει έστω μια συγνώμη. Κι όχι να προσπαθεί να βγει κι από πάνω με κουτοπονηριές και διφορούμενες δηλώσει.

Αλήθεια την εγκύκλιο που αποκλείει τις οργανώσεις εξωτερικού, γιατί βιαστήκατε να την υπογράψετε κ. Χατζή;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου