Παρασκευή, Απριλίου 09, 2010

Γιατί θα ψηφίσω Ανδρέα για πρόεδρο ΟΝΝΕΔ…

Αντιδράσεις: 
Για όσους ξεχνάνε τα λόγια του ίδιου του Εθνάρχη, να τους θυμίσω πως ο ίδιος τοποθέτησε ιδεολογικά την παράταξη «πέρα και πάνω από τις παραπλανητικές ετικέτες της Δεξιάς, του Κέντρου και της Αριστεράς».

Ο Εθνάρχης ονειρεύτηκε μια παράταξη η οποία «είναι η κίνηση που επιλέγει και συντηρεί από την παράδοση ΜΟΝΟ όσα ο χρόνος απέδειξε σωστά και χρήσιμα».

Μια παράταξη η οποία «προχωρεί διαρκώς με μεγάλα, τολμηρά αλλά και ασφαλή βήματα στις νέες διαρκώς εξελισσόμενες συνθήκες».

Μια Νέα Δημοκρατία η οποία «αγνοεί τις διενέξεις και τους διχασμούς του παρελθόντος - που τόσα δεινά επεσώρευσαν στον τόπο μας - και προσανατολίζεται στα ευρύτερα δυνατά σχήματα εθνικής ενότητος».

Μια παράταξη η οποία να μπορεί να «ζητεί για την πραγματοποίηση των σκοπών της την συνεργασία του ελληνικού λαού και ιδιαίτερα της νέας γενιάς».

Σήμερα ο Ανδρέας είναι αυτός που αγγίζει αυτό που πολλοί πριν κάποια χρόνια θεωρούσαμε θαύμα. Το άνοιγμα της ΟΝΝΕΔ στην κοινωνία και την εκλογή του προέδρου από τη βάση.

Ο Ανδρέας είναι ο επαρχιώτης, εκτός Αθηνών, εκτός του σκληρού κατεστημένου της ΟΝΝΕΔ που έβαλε χιλιάδες Οννεδίτες στο περιθώριο.

Ο Ανδρέας είναι ο απλός ΔΑΠίτης, ο απλός Οννεδίτης, που πέρασε με επιτυχία από όποια θέση κλήθηκε να υπηρετήσει στην οργάνωση.

Ο Ανδρέας είναι ένας από εμάς, που πέτυχε και του αξίζει να αναλάβει την προεδρία της ΟΝΝΕΔ.

Ο Ανδρέας δεν είναι ούτε αλεξίπτωτο, ούτε φυτεμένος. Είναι αυτόφωτος και η πορεία του είναι εγγύηση για την Ενότητα και το Μέλλον της ΟΝΝΕΔ.

Ο Ανδρέας είναι Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ υποψήφιος για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ, ο οποίος έχει ταχθεί κατηγορηματικά και μάχεται υπέρ του δικαιώματος ψήφου των οργανώσεων εξωτερικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου