Τετάρτη, Μαΐου 26, 2010

Σαν τον Βέγγο πρέπει να τρέχει ο ΠΑΣΟΚος Θωμάς για να προλαβαίνει να περνάει έστω και έξω από τις 5 θέσεις (μόνο;) από τις οποίες πληρώνεται!

Αντιδράσεις: 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΕΚ αποτελείται από 15 Μέλη. Στο Συμβούλιο μετέχουν εκπρόσωποι από το Κράτος (Υπουργείο Υποδομών , Μεταφορών και Δικτύων και ΥΠΕΧΩΔΕ), Εκπρόσωποι Μισθωτών, Εργοδοτών, ΚΕΔΚΕ, καθώς και αιρετοί εκπρόσωποι των υπαλλήλων του ΟΕΚ.

Δ.Σ. ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
Κωτίδου Γεωργία Πρόεδρος Δ.Σ.
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΚΡΑΤΟΥΣ
ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ Ελισσάβετ Κυβερνητικός Επίτροπος
ΠΕΤΣΗΣ Ηλίας
ΞΙΑΡΧΟΣ Στυλιανός Υπουργείο Εργασίας
ΤΣΙΩΛΗ Βασιλική Υπουργείο Εργασίας
ΜΑΚΡΗΣ Διονύσιος
ΥΠΕΧΩΔΕ
ΠΟΛΑΚΙΣ Ανδρέας ΥΠΕΧΩΔΕ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΙΣΘΩΤΩΝ
ΘΩΜΑΣ ΦίΛΛιπος (Αντιπρόεδρος ΔΣ) ΓΣΕΕ
ΜΑΡΙΝΙΔΗΣ Γεώργιος ΓΣΕΕ
ΠΑΣΟΥΛΑΣ Ιωάννης ΓΣΕΕ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ
ΚΑΡΑΤΖΑΣ Χρήστος ΣΕΒ
ΙΩΑΝΝΟΥ Βασίλιος Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΗΣ Ιωάννης ΕΣΕΕ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΕΔΚΕ
ΣΙΩΜΟΣ Βλάσσης
ΚΕΔΚΕ
ΑΙΡΕΤΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΟΕΚ
ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ Παναγιώτης
ΓΟΥΒΟΠΟΥΛΟΣ Χαράλαμπος
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΞΗΡΑΔΑΚΗΣ Ξενοφών Γραμματέας Δ.Σ.

Μπορεί να μας πει ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος,ο Ταμίας της ΓΣΕΕ Φίλιππος Θωμάς,που είναι Αντιπρόεδρος στον ΟΕΚ και εισπράτει μερικές χιλιάδες ευρώ μηνιαίως,σε πόσες άλλες έμμισθες θέσεις,είναι εκτός ΕΛΤΑ;

Γιατί στα ΕΛΤΑ,εκτός από υψηλόβαθμος υπάλληλος των 3.000 ευρώ μηνιαίως,είναι και μέλος του Δ.Σ.-ΕΛΤΑ με άλλα 1.000 ευρώ επιπλέον τον μήνα,μέλος του Επαγγελματικού Ταμείου ΕΛΤΑ με αλλα 700 ευρώ τον μήνα και μέλος του Δ.Σ της θυγατρικής των ΕΛΤΑ ΚΕΚ-ΕΛΤΑ με άλλα 600 ευρώ τον μήνα.Μάλιστα στο ΚΕΚ-ΕΛΤΑ ο αθεόφοβος,ήταν και κάποια χρόνια,με μοναδικό προσόν απολυτήριο εξαταξίου Γυμνασίου,Διευθύνων Σύμβουλος επιμόρφωσης Εξωτερικού,γνωρίζοντας ως μοναδική ξένη γλώσσα τα Ηπειρώτικα,καθόσον κατάγεται απο την Θεσπρωτία.

Πότε τα κατορθώνει όλα ο ακατάβλητος και χαλκέντερος Ηπειρώτης;

Πάντως είναι ''αξιος'' κύριε Παναγόπουλε να σας διαδεχθεί στην ηγεσία της ΓΣΕΕ.

Ακόμη κύριε ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,Πρωθυπουργέ της χώρας,πρέπει να είναι ''τιμή'' σας που έχετε μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ,ένα τόσο ικανό εισοδιστή και πολυπράγμονα σαν τον Φίλιππο Θωμά.Να τον χαίρεστε.Με τέτοιους θα πάει σίγουρα μπροστά το ΠΑΣΟΚ και το εργατικό κίνημα....

πηγή: dexiextrem.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου