Κυριακή, Μαΐου 23, 2010

Επιστολές διαμαρτυρίας από υποψήφιους για την προεδρία της ΝΟΔΕ Ηρακλείου προς τον Πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά

Αντιδράσεις: 
Ηράκλειο, 21/5/2010

Προς κο Αντώνη Σαμαρά, Πρόεδρο Νέας Δημοκρατίας
Κοινοπ.: κο Μ. Αγγελάκα, Γραμματέα Οργανωτικού ΝΔ

ΘΕΜΑ: Παρατυπίες Εσωκομματικών εκλογών Νομού Ηρακλείου


Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Σε επίσκεψή μου απόψε το βράδυ στις 21:00 στα γραφεία της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, προκειμένου να πληροφορηθώ για την πορεία των εσωκομματικών εκλογών, την πορεία των υποψηφιοτήτων στις τοπικές οργανώσεις και λοιπών διαδικαστικών θεμάτων, με έκπληξη διαπίστωσα από τον παρευρισκόμενο κ. Αντώνη Σακαδάκη, ο οποίος με δική σας απόφαση απομακρύνθηκε από την ΝΕΦΕ Ηρακλείου, ότι οι καταστάσεις και οι υποψηφιότητες στις οργανώσεις μας τις οποίες ζητούσα, τις είχε μαζί της η αντικαταστάτρια του, κα Μαρίνα Φανιουδάκη και φυσικά τις είχε πάρει εκτός ΝΟΔΕ, για σκοπούς που δεν γνωρίζω αλλά ευκόλως εννοούνται. Παρά τις επίμονες προσπάθειες όλων μας δεν ανεβρέθησαν πουθενά ούτε η ίδια ούτε και οι καταστάσεις!!!

Κύριε Πρόεδρε,

Οι πράξεις και οι ενέργειες της ΝΕΦΕ πρέπει να είναι νόμιμες, να στηρίζονται στην ηθική και να μην φαίνεται ότι κάνουν διακρίσεις στήριξης για κανένα από τους υποψήφιους.

Είστε ο μόνος που μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή, δημοκρατική, έντιμη και ανεπηρέαστη διεξαγωγή των επικείμενων εσωκομματικών εκλογών προκειμένου να διασφαλιστεί όχι μόνοι το αδιάβλητο των εκλογών αλλά και η αποδοχή του όποιου αποτελέσματος από όλους μας.

Παρακαλώ να επιληφθείτε προσωπικά του θέματος.

Κύριε πρόεδρε,

Σας ζητώ την αντικατάσταση του συνόλου των εφορευτικών επιτροπών και να οριστούν νέες με ένα αντιπρόσωπο του κάθε υποψήφιου προέδρου, όπως εξάλλου έγινε και στην εκλογική διαδικασία με την οποία εκλεχθήκατε και εσείς πρόεδρος του κόμματος μας.

Με τιμή,

Μανώλης Βελγάκης
Υποψήφιος Πρόεδρος ΝΟΔΕ Ηρακλείου
Ηράκλειο, 22 Μαΐου 2010

Προς: κ. Αντώνη Σαμαρά, Πρόεδρο Νέας Δημοκρατίας
Κοιν.: κ. Μανώλη Αγγελάκα, Γραμματέα Οργανωτικού ΝΔ

ΘΕΜΑ: Αντικατάσταση Εφορευτικών Επιτροπών

Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε,

Με αφορμή τα γεγονότα που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας τόσο με τις υποψηφιότητες των μελών των Τοπικών Οργανώσεων όσο και με την εξαφάνιση εγγράφων και καταλόγων των υποψηφιοτήτων αλλά και με τις διαδικασίες που έχουν τηρηθεί. Παρακαλώ για την διασφάλιση της διαδικασίας των εσωκομματικών εκλογών αλλά και του αδιάβλητου εκλογικού αποτελέσματος, όπως μεριμνήσετε προκειμένου να αντικατασταθούν οι εφορευτικές επιτροπές και τοποθετηθούν σε αυτές ένας αντιπρόσωπος από κάθε υποψήφιο.

Με εκτίμηση
Ζαχαρίας Καλλέργης
Υποψήφιος Πρόεδρος ΝΟΔΕ Ηρακλείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου