Παρασκευή, Μαΐου 21, 2010

Η αφίσα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ που τους "έτσουξε"...

Αντιδράσεις: 
Κατά τη διάρκεια της φετινής προεκλογικής περιόδου, των φοιτητικών και σπουδαστικών εκλογών, δόθηκε η ευκαιρία σε όλες τις ΔΑΠίτισες και σε όλους τους ΔΑΠίτες να εκφραστούν συμμετέχοντας ενεργά στην διαδικτυακή καμπάνια της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ με αφίσες, videos, podcasts, καθώς και blog posts.

Μια από αυτές τις αφίσες που στάλθηκαν, με μήνυμα: "Η ιδεολογία τους, είναι βαμμένη με αίμα αθώων, μην αφήσεις τη Σχολή σου στα χέρια τους..." μάλλον έτσουξε" κι έτσι ξεκίνησε μια επίθεση από κάποια κατευθυνόμενα "blogs" με απώτερο σκοπό την επικοινωνιακή αποδόμησης της αφίσας με τη επαναφορά στο προσκήνιο της δολοφονίας του Νίκου Τεμπονέρα.

Φυσικά οι εν λόγο "bloggers" ξεχνάνε να αναφέρουν πως στη μια περίπτωση κάποιοι δικάστηκαν και καταδικάστηκαν, ενώ αντίθετα κάποιοι άλλοι κρύβονται διαχρονικά πίσω από κουκούλες, δρώντας υπό καθεστώς ασυλίας. Όπως επίσης, μάλλον, ξεχνάνε εσκεμμένα τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη.

Ατυχώς, οι ίδιοι "bloggers", προσπάθησαν συνδέσουν την εν λόγο αφίσα, με την τραγική δολοφονία των υπαλλήλων της Marfin. Για κακή τους τύχη όμως όσοι έχουν περάσει από Ελληνικά Πανεπιστήμια και ΤΕΙ γνωρίζουν πολύ καλά πια είναι η μαύρη πραγματικότητα που επικρατεί, και την οποία "επικοινωνεί" η αφίσα.

Στόχος της αφίσας λοιπών, είναι όλοι εκείνοι που σπάνε τις σχολές, που χτίζουν καθηγητές, που ξυλοκοπούν αλύπητα, που παράνομα και φασιστικά κλείνουν τα τμήματα για να μη σπουδάζουμε, για να μην παίρνουμε εγκαίρως πτυχία, για να πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος τις ναζιστικές τους αντιλήψεις.

Στόχος ήταν οι σχολές φυτώρια, απ' όπου ξεπηδούν και υποθάλπονται οι "γνωστοί άγνωστοι"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου